ANASAYFA             MİLETOS PANSİYON             ODALARIMIZ             FİYATLAR             AKTİVİTE             DALYAN             İLETİŞİM



AKTİVİTELER

DALYAN-KAUNOS TEKNE TURU

Yanlızca Kaunos harabelerini görmek için Dalyan limanından saat 10.00 ve 15.00 da olmak üzere günde iki defa dolmuş tekne vardır. Bu tekneler merkezden hareket eder ve Kaunos harabeleri gezildikten sonra yolcuları yine merkeze bırakır.



BARBEKÜ - GECE TEKNE TURU

Nasıl anlatmak lazım bilemiyorum, böyle bir güzelliği anlatmaya pek dili dönmüyor insanın. Gece bu kadar mı güzel olur, gün batımı bu kadar mı güzel olur, anlatmak zor. Saat 19.00'da başlayan Mehtap Turu öncelikle Köyceğiz Gölü üzerine doğru güneş enerjili tekne ile sessiz bir şekilde ilerleyerek başlar, burada göreceğiniz gün batımı sizi büyüleyecek, isterseniz gökyüzündeki yıldızlar altında yüzerek, isterseniz tekneden kuşları izleyerek Mehtap Turu'nun tadını çıkarabilirsiniz. İnanın bu turda tekrar aşık olacaksınız. Gece, ilerleyen zamanlarda canlı müzik eşliğinde göl kenarında verilen mangal ziyafeti ile devam ederken, gökyüzünden dökülen yıldız yağmuru altında mutluluğun ne olduğunu tam olarak hissedeceksiniz, bu duyguyu anlatmak zor, yaşamak lazım. Kendinize bir iyilik yapın ve Dalyan Mehtap Turu'na mutlaka katılın. Yanınıza hırka yada ceket, havlu, mayo, fotoğraf makinesi almayı unutmayın.

 

GÖCEK 12 ADALAR TEKNE TURU

Göcek 12 adalar turu Dalyan' da düzenlenen ve herkezin katılmasını ısrarla tavsiye edeceğimiz bir turdur. Belki de dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz kadar güzel yerleri Göcek' te bulabileceksiniz. Her ne kadar Göcek 12 adalar olarak geçse de Göcek civarında tam 17 ada vardır. Göcek etrafındaki 17 adadan bazıları; Yassıca Ada, Tersane Adası, Akvaryum Koyu, Kleopatra Hamamı, Bedri Rahmi Koyu, Göcek Adası gibi yaklaşık 5 adayı gezip buralardaki tarihi yaşayarak nefes kesen eşsiz güzellik karşısında şaşıracaksınız. Koylarda verilen yüzme molaları ile göreceğiniz birçok balık çeşidi de sizleri şaşırtacaktır. Aslında Göcek turunu fazla anlatmaya gerek yok burayı mutlaka görmek lazım. Bu turda mutlaka yanınıza almanız gerekenler tabi ki mayo, havlu, güneş kremi, fotoğraf makinesi ve snorkel sizler için iyi olacaktır. Göcek'te bu tur iki tür tekne ile yapılır biri yelkenli ile, bu fazla kalabalık olmaz. Bir diğeri de 80 kişilik büyük tekneler ile bu iki tür teknede de güneşlenme imkanınız mevcuttur.



JEEP SAFARİ

Tabiat sizi bekliyor, geliyor musunuz? Jeep safari turunun güzergahı, eski Köyceğiz, Şelale, Yuvarlakçay, Sarıgerme, ve Radar Tepesi olarak yapılır. Büyük şehirden kaçıp geriye kalan zamanınızı gönlünüzce yaşamak adına kurduğunuz hayalleri bir kez de olsa gerçekleştirebilmek Dalyan'da yapılacak olan Jeep Safari turundan geçiyor. Toros dağları, nehirleri, şelaleleri ve kanyonlar içinde kekik kokularının bin bir çeşit kokuyla karıştığı parkurlarda olağan dışı bir gün yaşamak bu olsa gerek. Tamamı profosyonel uzman ekipler eşliğinde doğa ve doğal koşullarda mücadele etmek, buz gibi sularda cennet gibi koylarda yüzmek, kanyonda yürümek, taze alabalık yemek, aşı koyu plajında denize girmek ve güneşlenmek ve ardından deniz seviyesinden 600 m yukarıdan Köyceğiz ve Dalyan' ın büyüleyici görüntüsünü izlemek sizin için unutulmayacak bir keyif olacaktır. Sabah 09.00 başlayan Jeep safari turu akşam 16.00 civarı sona ermektedir. Jeep safari turunda size güneş gözlüğü, şapka, spor ayakkabı, şort, fotoğraf makinesi yeterli olacaktır.



RAFTING

Dalyan' da konakladığınız süre içinde katılabileceğiniz etkinliklerden biri de Dalaman çayında Rafting'dir. Rafting, raft adı verilen botlarla debisi (akış hızı) yüksek akarsularda yapılan bir spordur. Amaç botu devirmeden çeşitli doğal engeller arasından geçip parkurun sonuna ulaşmaktır. Rafting sporu için Dalaman Çayı en ideal seçimlerden biridir. Çoruh nehrinden sonra Türkiye'nin en önemli rafting parkuru Dalaman Çayıdır. Türkiye'nin akciğeri Toros Dağları ve ormanları içinde doğanın armağanı harika bir rafting parkuru olan Dalaman Çayı rafting parkurunun zorluk derecesi 3-4 dür.

Profesyonel nehir rehberi eşliğinde bu ayrıcalıklı sporu yaparken coşku ve adrenalini bütün hücrelerinizle hissedeceksiniz. Rehberlerin rafting sırasında uyulması gereken güvenlik kurallarını dinledikten ve sizlere verilecek olan kask, can yeleği ve su geçirmeyen elbiseleri kuşandıktan sonra heyecan başlıyor, keyifli dakikalar. Katılımcıların dikkatine! 12 yaş altı katılımcılar aileleri ile katılmak zorundalar.

Yanınızda spor ayakkabı fazladan bir t-şort, fazladan bir şort, güneş gözlüğü ve kremi bulunmasını tavsiye ederiz. 08.45'de otelden alınarak başlayan tur yaklaşık 9 saat sürmektedir. Bunun 4 saati suda Rafting yapılarak geçer, öğle yemeği barbekü ile yapılır ve misafirler akşam otele bırakılır. Unutmayınız, rafting için bütün akarsular güzeldir ama Dalaman Çayında rafting bir başkadır.



YAMAÇ PARAŞÜTÜ

Paragliding (Yamaç Paraşütü), adrenalin severlerin kaçırmayacağı bir deneyim. Dalyan' da Paragliding (Yamaç Paraşütü) keyfini yaşamak hiç zor değil, sadece karar vermeniz yeterli. Paragliding yaparak hayatınızın en keyifli ve maceralı başlangıcını yaşamış olacaksınız. Gökyüzünde uçmak, kuşlar gibi özgür olmak isteyenler; Dalyan'da bu deneyimi yaşama şansınız var.

09.00'da otelinizden alındıktan sonra konforlu, klimalı araçlar ile Fethiye'ye oradan Jeepler ile Babadağ'a, yaklaşık 60 bin fit yüksekliğe çıkacaksınız. Buradan tecrübesinden kuşku duymayacağınız profesyonel eğitmenler eşliğinde tam güvenliğiniz sağlanarak kendinizi eğitmeniniz ile birlikte Ölüdeniz'in muhteşem görüntüsü üzerinde boşluğa bırakacaksınız. Havada kalacağınız süre içerisinde yaşayacağınız deneyimi isterseniz kamera ile de kayda alabilir, bu yaşadığınız heyecanı ve o muhteşem görüntüyü ölümsüzleştirebilirsiniz. Ve sonunda kendinizi Ölüdeniz sahilinde bulduğunuzda sizde bu muhteşem deneyim için eğitmeninize teşekkür ederek Ölüdeniz'in keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. Paragliding (Yamaç Paraşütü) macerası akşam 18.00 otelinizde bitecek. Tüm ekipmanlar tur tarafından karşılanmaktadır.



TÜPLÜ DALIŞ TURU

Sualtı dalış sporu meraklıları, Dalyan bu konuda da size bulunmaz fırsatlar sunuyor. Deniz altını keşfetmek isteyenler, Kargıcak, Bozburun, Bakardi ya da Aşı koyunda eğitimli dalgıçlar eşliğinde sualtı dünyasının rengarenk ve muhteşem canlılarını izleme heyecanını yaşayabilirsiniz. Daha önce hiç dalmadıysanız eğitimli dalgıçlar sizlere neler yapmanız ve neler yapmamanız konusunda bilgilendiriyorlar. Eğer deneyimli bir dalgıç iseniz dalgıçlar sizlere balıklarla kuracağınız arkadaşlığa yardımcı olacaktır. Türkiye'deki diğer dalış bölgelerine göre daha doğal ve bakir olan Dalyan bölgesinde sualtı mağaraları, batıklar ve resifler dalış için ideal mekanlardır. Sabah 09.30'da başlayan sualtı dalış macerası, ilk dalışın ardından teknede öğle yemeği ile devam eder ve daha sonra ikinci dalış noktasına ulaşılır. İkinci dalış da gerçekleştikten sonra akşam 18.30 civarı yine otelinizde sona erecektir. Tüm ekipmanlar tur tarafından karşılanacaktır. Siz yine de yanınıza gözlük, güneş kremi, şapka, fotoğraf makinesi almayı ihmal etmeyin.



BALIK TUTMA TURU

Dalyan'da tatil yaparken katılabileceğiniz etkinliklerden biri de Yengeç ve balık avlama turudur. Yengeç ve balık avlama turu, tuttuğunuz balıkları hemen teknede mangal yapabileceginiz çok keyifli bir turdur. Bütün ekipmanları kaptan tarafından tedarik edilen bu turda deneyimli kaptanlar eşliğinde balık tutmamanız neredeyse imkansız. Derin ve sığ sularda balık yakalamak, koylarda adalarda, bakir Sualtı dünyasını keşfetmek size bir rüyada yaşıyormuş hissi verecektir. Mavi yengeçleri yakalarken kaptanımızın tavsiyelerine mutlaka uyalım. Unutmadan! bu tura çıkarken ötelinize mutlaka haber verin akşam yemekleri bizden diye. Sabah 8.00'da başlayan tur öğle yemeğinden sonra akşam sizlerin belirliyeceği saate kadar sürmektedir. Bu turda yanınızda olması gerekenler mayo, havlu, güneş kremi, güneş gözlüğü, kamera veya fotoğraf makinesi.

FOTOĞRAFLAR
MİLETOS PANSİYON
Miletos Pansiyon
Odalarımız
Fiyatlar
Aktiviteler


REZERVASYON
Ad Soyad
Telefon
E-Mail
Kişi Sayısı
Giriş Tarihi
   
Çıkış Tarihi
   
Mesajınız


HABERLER



MİLETOS PANSİYON          ODALARIMIZ          FİYATLAR          DALYAN          İLETİŞİM
Dalyan Apart    Dalyan Motel    Dalyan Hotel    Dalyan Pansiyon    Dalyan Apart Fiyatları    Dalyan Pansiyon Fiyatları