ANASAYFA             MİLETOS PANSİYON             ODALARIMIZ             FİYATLAR             AKTİVİTE             DALYAN             İLETİŞİM



MİLETOS PANSİYON

*Miletos Pansiyon: Dalyan'ın Kalbinde Tarihle İç İçe Bir Kaçamak*

1987 yılından beri misafirlerini ağırlayan Miletos Pansiyon, Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Dalyan'ın büyüleyici doğası içinde, Dalyan kanalı kenarında yer alıyor. Tarihi Kral Mezarları'na karşı konumlanmış pansiyonumuz, doğa ve tarih severler için mükemmel bir kaçış noktası sunuyor.

Sabahlarınızı Miletos Pansiyon'un organik bahçesinden toplanan taze ürünlerle hazırlanan özenli bir kahvaltıyla başlatın. Her biri klimalı, özel banyolu  odalarımızda rahatınız için her detay düşünülmüştür. Pansiyonumuzun her köşesinde ücretsiz kablosuz internet erişimi sağlayarak, sevdiklerinizle bağlantıda kalmanızı kolaylaştırıyoruz.

Doğal güzelliklerle çevrili olan Miletos Pansiyon, İztuzu Plajı’na kolay erişim sağlayan dolmuş tekneleri ile de dikkat çeker. İster denizde bir gün geçirin, ister nehir boyunca yürüyüş yapın, Miletos size unutulmaz anlar yaşatmak için burada.

Gerek tarihi lokasyonu, gerekse doğal güzellikleriyle öne çıkan Miletos Pansiyon, sakin ve huzurlu bir tatil arayanlar için idealdir. Haydi, Dalyan’ın eşsiz manzarasında, tarihle iç içe bir tatil deneyimi için Miletos Pansiyon’a gelin. Sizi de ailemizin bir parçası yapmak için sabırsızlanıyoruz!

 

FOTOĞRAFLAR
MİLETOS PANSİYON
Miletos Pansiyon
Odalarımız
Fiyatlar
Aktiviteler


REZERVASYON
Ad Soyad
Telefon
E-Mail
Kişi Sayısı
Giriş Tarihi
   
Çıkış Tarihi
   
Mesajınız


HABERLER



MİLETOS PANSİYON          ODALARIMIZ          FİYATLAR          DALYAN          İLETİŞİM
Dalyan Apart    Dalyan Motel    Dalyan Hotel    Dalyan Pansiyon    Dalyan Apart Fiyatları    Dalyan Pansiyon Fiyatları