ANASAYFA             MİLETOS PANSİYON             ODALARIMIZ             FİYATLAR             AKTİVİTE             DALYAN             İLETİŞİM



ODALARIMIZ

*Miletos Pansiyon: Dalyan'ın Huzur Dolu Sakinliği İçinde*

Dalyan'ın tarihi ve doğal güzelliklerle çevrili sakin köşesinde yer alan Miletos Pansiyon, konuklarına modern konforlarla donatılmış bir kaçamak sunar. 1987'den beri misafirlerimize hizmet veren pansiyonumuz, şehir merkezine yalnızca 3-4 dakika yürüme mesafesinde olup, ses ve gürültüden uzak, huzurlu bir konaklama vaat eder.

Her biri klimalı olan odalarımız, sıcak yaz günlerinde serin ve konforlu bir sığınak sağlar. Pencerelerde ve kapılarda bulunan sineklikler, rahatınızı bozabilecek böceklerden sizi korurken, odaların her birinde sağlanan 7/24 sıcak su ve ücretsiz kablosuz internet erişimi, evinizdeki rahatlığı aratmayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Miletos Pansiyon, göl manzaralı ve bahçe manzaralı odaları ile her zevke hitap eder. Göl manzaralı odalarımız, sakin suların ve doğanın büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmanız için idealdir, bahçe manzaralı odalarımız ise ağaçlar ve çiçeklerle dolu yemyeşil bir peyzaja açılır. Bu manzaralar, günlük stres ve yoğunluktan bir mola vermek isteyenler için mükemmel bir fon sunar.

FOTOĞRAFLAR
MİLETOS PANSİYON
Miletos Pansiyon
Odalarımız
Fiyatlar
Aktiviteler


REZERVASYON
Ad Soyad
Telefon
E-Mail
Kişi Sayısı
Giriş Tarihi
   
Çıkış Tarihi
   
Mesajınız


HABERLER



MİLETOS PANSİYON          ODALARIMIZ          FİYATLAR          DALYAN          İLETİŞİM
Dalyan Apart    Dalyan Motel    Dalyan Hotel    Dalyan Pansiyon    Dalyan Apart Fiyatları    Dalyan Pansiyon Fiyatları